• Bergschenhoek: 010 - 20 41 500
  • Duiven: 0316 - 28 14 55
  • info@swart.nl

Mobiele werkplaats

Heeft u servicemonteurs langs de weg of veel werkzaamheden op locatie?

Heeft u ook serviceauto’s met hijsmiddelen langs de weg? En is het ook bij u niet de bedoeling dat die ‘aan de zaak’ staan? Dan biedt onze mobiele werkplaats uitkomst. Daarmee rijdt de keurmeester door het land om de locaties te bezoeken waar uw mensen aan het werk zijn. Ter plaatse inspecteert en keurt hij de aanwezige hijsgereedschappen. Alles vanzelfsprekend in overleg met uw monteur, zodat deze er zo min mogelijk ‘last’ van ondervindt. Dat kan dus ook in zijn vakantie of op zijn vrije dag! Na afloop registreert onze man de gecertificeerde items. Standaard reparaties kunnen we in overleg met de klant direct uitvoeren.

Natuurlijk kunnen de mobiele werkplaats en de trekbank ook naar uw bedrijf komen waar we dan alle keuringen op locatie kunnen uitvoeren.

Swart rijdt met de mobiele werkplaats door Nederland en bezoekt de locaties waar de monteurs aan het werk zijn. Bij de monteur op locatie aangekomen inspecteert en keurt hij de aanwezige hijsgereedschappen in overleg met de monteur. Zodat hij er zo min mogelijk “last” van heeft. Na afloop registreert hij de gecertificeerde items. Standaard reparatie kunnen we in overleg met de klant direct uitvoeren.