• Bergschenhoek: 010 - 20 41 500
  • Duiven: 0316 - 28 14 55
  • info@swart.nl

Kraankeurcontract

Waarom een (meerjarig) kraankeurcontract?

Met een kraankeuringscontract kiest u voor duidelijkheid, zekerheid en uiteraard veiligheid. Door een complete beschrijving van de werkzaamheden en de bijbehorende voorwaarden komt u nooit voor verrassing te staan. U profiteert - afhankelijk van de duur van de overeenkomst - van vaste tarieven. Zo weet u waar u de komende jaren aan toe bent en heeft u geen last van prijsschommelingen. Vanzelfsprekend horen daar ook voor u de gemakken van een 24-uurs servicedienst bij.

Preventief onderhoud

Verleng de levensduur en betrouwbaarheid van uw kranenpark met preventief onderhoud. Na afloop van de kraankeuring vervangen we - afhankelijk van de intensiteit van het gebruik - de slijtageonderdelen. Om stilstand en storingen (ook op uw productiekranen!) tot een minimum te beperken, stellen we desgewenst per kraan een onderhoudsplan op.

Stel uw contract zelf samen

Door de transparante opbouw van het contract bepaalt u zelf welke onderdelen u daarin wilt opnemen. Zo kan het zijn dat u zelf over geschikt testgewicht beschikt of dat u de eventueel noodzakelijke aanwezigheid van een hoogwerker liever in eigen beheer regelt. Ook afspraken over (preventief) onderhoud kunnen in het contract worden opgenomen.

Onze klanten